• Boterkoekenactie

  10 okt 2023
 • In samenwerking met Ammerlaan De Bakkers  gaan wij dit jaar weer een ouderwetse Forwodians Boterkoeken actie organiseren. Nieuw in het assortiment: onze eigen Forwodians koek!

  Elke lid van Forwodians ontvangt zijn eigen bestelformulier met daarop een QR code. Met het bestelformulier ga je langs je ouders, familie, buren, vrienden en vreemden om zo veel mogelijk koeken te verkopen. Verkoop start nu en loopt tot en met woensdag 18 oktober 22:00 uur

  Je kunt tot woensdag 18 oktober 22:00 uur de koeken verkopen, hierna sluit de website. Nu gaat Ammerlaan de Bakkers aan de slag om jouw verkochte koeken te maken en wij weten nu al dat hij er veel meer maakt dan alleen de koeken die zijn verkocht ;-).

  Op ZATERDAG 21 oktober gaan wij deze extra koeken als vereniging verkopen.
  Wij verwachten om 09:30 bij de Jan van der Jagtstraat 9 in Voorhout. Je wordt ingedeeld in een team. Elke team krijgt een teamcaptain en een wijk toebedeeld. Met je team ga je koeken verkopen. De senioren begeleiden de jeugdteams. Ouders zijn ook welkom om mee te lopen/te begeleiden.  Na afloop krijg je de koeken, die je middels het bestelformulier hebt verkocht, na afloop mee naar huis.
  Het bestelformulier met daarop de gegevens van je klanten bewaar je goed. Deze heb je nodig om je bestelling rond te brengen.

   

  Koop hier jouw koeken!