Aanmelden toezichthouder

Bij alle thuiswedstrijden zijn we verplicht om een Corona toezichthouder aan te stellen. Deze toezichthouder zorgt er voor dat alle regels nageleefd worden.

Hieronder kan je lezen wat er verwacht word van een toezichthouder:

Bedankt dat je vandaag de Corona Toezichthouder wilt zijn. Zonder jou zouden we vandaag niet mogen sporten.
Maar wat wordt er eigenlijk van je verwacht?

Als toezichthouder bent je zichtbaar door het vestje wat je aanhebt. Je bent er om ervoor te zorgen dat iedereen de 1,5 meter regel in acht houdt.
Je moet dan ook mensen aanspreken als iemand zich hier niet aan houdt.

Alle bezoekers moeten zich registeren via de te scannen QR-code. Je kan niet bij deze gegevens maar je mag wel vragen of iedereen dit heeft gedaan.
Leden van Forwodians hoeven dit niet te doen. Die registeren zich via een andere applicatie. Na de registratie dient iedereen zijn handen te desinfecteren. Ook dit hou jij in de gaten en zo nodig vul jij het desinfectiemiddel bij.

In de kantine hebben we 7 zitplaatsen. De wachtrij voor de bar is voor maximaal 4 personen. Bezoekers en leden mogen niet doelloos,staand gaan wachten of rondhangen.
In de hal hebben we 13 zitplaatsen. Ook dit is de maximum aan de hoeveelheid toeschouwers. Zijn alle zitplaatsen bezet? Dan moeten de resterende toeschouwers buiten wachten.

Mochten er vragen zijn kan je altijd contact opnemen met Jelle van Werkhoven 0653416773

Hier kan je,  je aanmelden als toezichthouder