• Ledenstop

  Momenteel hebben we een ledenstop. 

  Neem contact op met de TC voor meer informatie.

  tc@forwodians.nl

 • Lid worden van Forwodians

  Beste (aanstaande) leden en ouders van (aanstaande) leden,

  Wij zijn een basketballvereniging die sport, plezier en gezelligheid combineert. Deze combinatie blijkt erg wat erg gewild in onze gemeente! Helaas kampen wij in deze tijd met tekorten. Een tekort aan trainers/coaches, een tekort aan overige vrijwilligers en een tekort aan beschikbare zaaluren.

  Ondertussen hebben wij wel een groeiend ledenaantal, met name bij de jeugd. Iedereen is bij ons welkom. Daarom kan het gebeuren dat als jij je inschrijft, je nog niet meteen wedstrijden mee kan/mag doen omdat het team te al vol zit. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je wel lekker kan meetrainen. Zo kun je, zodra er een plekje is, ook wedstrijden mee gaan spelen.
  Als hier nog vragen over zijn, mag je ze altijd stellen via onze socials en/of bestuursleden (info@forwodians.nl)

  Na je aanmelding nemen wij binnen 7 dagen contact met je op.

  Door je aan te melden ga je akkoord met onze voorwaarden:

  - Ik ga akkoord met het huishoudelijk reglement en de statuten van de vereniging.

  - Verklaar ik hierbij tevens, als lid van de vereniging, taken met betrekking tot de organisatie van wedstrijden op mij te nemen, bijvoorbeeld fluiten (leden ouder dan 16) en tafelen (leden ouder dan 12) en vervoer (ouders en meerderjarige leden)

  - Ik vind het geen probleem als er foto's worden gemaakt en gepubliceert worden met in acht neming van de AVG wetgeving.

  Daarnaast raden we aan om de Basketball.NL app te downloaden op je telefoon in the App Store (Apple) of Play Store (Google). In deze app vind je de wedstrijden, jury taken en het laatste nieuws.