Vier het nieuwe Forwodians Logo!

8 september 2018

Op 8 september aanstaande vieren we als vereniging dat we een nieuw logo hebben. Dat betekent dat we de hele dag leuke activiteiten organiseren in de sporthal de Schans, voor jong en oud. Zo zal er een ouder-kind toernooi plaats vinden, zijn er toernooien voor verschillende leeftijdscategorieën en wordt er gewerkt aan een gave clinic van BBTShop. ’S Avonds is er een gezellige borrel in of rondom de Schans, om het nieuwe seizoen goed in te kunnen luiden. Het exacte tijdschema wordt nog bekend gemaakt, maar reserveer alvast deze datum in je agenda!

De hele dag door kan het nieuwe tenue worden gepast en kun je je goede maat doorgeven, zodat jouw team zo snel mogelijk ook in het nieuwe tenue kan gaan spelen. Ook is er de mogelijkheid om de nieuwe merchandise met ons logo te zien, voelen en bestellen! Denk aan een gaaf vest, een trui, een broek, een t-shirt, of zelfs een tas. Houdt vooral Facebook en Instagram de komende weken in de gaten, dan laten we af en toe wat leuke merchandise zien.

Deze hele dag is de catering van Forwodians in touw, om ervoor te zorgen dat iedereen kan consumeren. Er wordt zelfs gezorgd voor gefrituurde snacks, een unicum in onze sporthal. Dus be there:).